🔥Probíhá akce Více zde 02d 11h 20m 54s

Jsme největší eshop s akvaristikou v ČR a SK!

Nature Layout

V kategorii: Deníky a diskuze našich

dobrman101 - 07/04/2013

Rozpouštěni CO2


danyboy77 - 07/04/2013

Tenhle zpusob funguje v podstate jako co2 reaktor a dela to tak dost lidi jak jsem si vsimnul ;) taky jsem to zkousel a funguje to.

A k tomu svetlu,jak napsal i sam Marcel neda se odvodit priblizne hodnoty od zarivek napr. 4x24W k vysim. Delsi trubice sviti opravdu vice. A kdyz budou ty trubice co jsi psal v krytu kousek od hladiny s kvalitnima reflektorama tak si myslim,ze by to mohlo byt tak akorad. Sam jsem jednu dobu pouzival na 450l 4x28W 120cm dlouhe zarivky bez reflektoru. A myslim,ze by to fungovalo dobre kdych pridal reflektory,vhodne to osadil kytkama a byl trpelivy :D


ceklis - 20/04/2013

ja som mal ten isty problem pozri moju nadrz,mne pomohlo menej co2 mal som kh 8 a ph som tlacil na 6,35 neviem preco ale fungovalo to teraz drzim ph na 6,75 (ph regulator) + som prestal hnojit a po tyzdni vsetky riasi zmizly "zatial"


Předchozí stránka

Získejte výhody

Přidejte se na naši Facebookovou stránku a získejte slevy, informaci o nových článcích a návodech, praktické tipy, inspirace a mnoho dalšího

Přidat se můžete zde

Jsme i na INSTAGRAMU

Na náš Instagram, stejně jako na naši FB stránku, pravidelně každý den přidáváme zajímavý obsah, jako slevy, tipy, videa a mnoho dalšího. Přidejte se i na náš IG a nic Vám neunikne.

Přidat se můžete zde