🔥Probíhá akce Více zde 02d 14h 16m 58s

Jsme největší eshop s akvaristikou v ČR a SK!

Jak vyrobit ADA podstavec pod akvárium

V kategorii: Vyrob si sám

Gargamel - 09/02/2013

Jo tak to je jina liga oproti těm mým eheimům podepřených o hrnce.


Alcide Nikopol - 09/02/2013

Vypada to opravdu profesionálně ! jak jsi nakonec vyřešil tu svrchní pohledovou vrstvu ? a jak cenově vycházejí ty překližky oproti běžne dostupnému laminu ? třeba by se dalo ušetřit na nákladech použitím překližky jen na vrchní desku, která je nejvíc namáhána ohybem, ostatní prvky namáhané tlakem by pak bez problému sneslo i obyčejné lamino z bauhausu, které už má povrchovou úpravu dle přání a i ti ho zdarma nařežou na požadované rozměry.


Krejc - 09/02/2013

Danyboy máš to parádní. Jaké jsou rozměry a svrchní vrstva vzhledem k ceně.. Je vidět, že volba zapuštených pantů je lepší pro dosažení přesnosti. Já jsem je neměl a tak jsem je udělal na rychlo...


danyboy77 - 09/02/2013

Skrinku mi striknul tchan (lakuje nekdy auta),Pouzil jsem normalni zakladovou barvu (2 vrstvy),pak na ni prisla barva kterou jsem si vybral, taky ve dvou vrstvach. Jenze na druhy den po lakovani se ukazalo,ze barva vypada hnedo zelene,nez jak jsem ji videl ve vzorniku,tak jsem mazal pro novou barvu do Hornbachu kde jsem nasel prsne to co jsem chtel ten odstin i ze je to MAT. Shodou okolnosti je to barva na plechove strechy :D Skrinka ma rozmer 120,5 x 45,5 x 80cm. Metr ctverecni te vodovzdorne preklizky stal myslim 420kc v Hornbachu kde mi to i narezali a vyfrezovali otvory pro panty. Problem te preklizky je,ze je dost drsna,chce to hodne smirglovani a brouseni at jsou pohledove strany co nejhladsi. Druhy problem preklizky je,ze hrany jsou nachylne k ustipovani,pri neopatrne manipulaci. Myslim ze je pak lepsi skrinku bud oblepit tim umakartem a nebo pouzit masiv drevo. Nejlevnejsi by bylo asi lamino,ale tam se nedaji skryt hrany spoju,tak ze skrinka nevypada jako z jednoho kusu.


Danego78 - 10/02/2013

Fakt pěkná práce,vypadá skoro jak originál:)


danyboy77 - 10/02/2013

Original ADA wood cabinet je udajne vyrobeny z bambusu a dvirka jsou pry plastova. A jinak dekuji ;)


jimi - 07/02/2014

ADA neADA, já mám raději dřevo :-D Nebo alespoň motiv dřeva, použil jsem klasický laminát. Ale autora chválím, vypadá to profesionálně.


mardoola - 19/05/2015

nemusí se pak ten podstavec s ADA něčím vyztužit? vidí se mi to takové labilní....


Předchozí stránka

Získejte výhody

Přidejte se na naši Facebookovou stránku a získejte slevy, informaci o nových článcích a návodech, praktické tipy, inspirace a mnoho dalšího

Přidat se můžete zde

Jsme i na INSTAGRAMU

Na náš Instagram, stejně jako na naši FB stránku, pravidelně každý den přidáváme zajímavý obsah, jako slevy, tipy, videa a mnoho dalšího. Přidejte se i na náš IG a nic Vám neunikne.

Přidat se můžete zde