🔥Probíhá akce Více zde 00d 03h 06m 27s

Jsme největší eshop s akvaristikou v ČR a SK!

Chyby na webu

V kategorii: Připomínky a náměty ke stránkám

kchrz - 10/01/2012

Stejná chyba při použití Chrome, nelze zobrazit žádný článek


administrator - 10/01/2012

Dobrý den, omlouváme se, jelikož o víkendu pro vás spustíme nový akvaristický video server, tak se nám do webu vloudila chybička a nešlo se dostat na články. Už by vše mělo fungovat. Omlouváme se a přejeme krásný zbytek dne.


Kusma - 24/01/2012

Zdravím, když dám články a například sekci "vyrob si sám" tak mi to hodí chybu že stránka neexistuje.
Zrovna jsem se chtěl mrknout na článek o stavbě skříňky a nejde to.
Díky za opravu :-)


administrator - 24/01/2012

Dobrý den, na stránce pracujeme, takže jsou tady chyby, kategorie vyrob si sám vznikla nově a zatím neobsahuje žádné články, proto to hlásí. Článek o výrobě skříňky je zatím umístěn v kategorii ostatní, ale poté bude přesunut do vyrob si sám. Za chyby se omlouváme :)


pave82 - 12/02/2012

Dobrý den.
Chtěl bych se zeptat jestli je chybou, že se jako registrovaný uživatel vašeho fóra nemohu podívat na jednotlivé členy například v nějaké diskuzi se po kliknutí na autora příspěvku objeví zpráva chyba 404, kontaktujte administrátora webu jestli si mýslíte, že je to chyba. Používám prohlížeč google chrome. Děkuji za odpověď.


kchrz - 12/02/2012

Stránka s profily nefunguje, to je pravda.


administrator - 12/02/2012

Dobrý den, předem chceme poděkovat za nahlášení chyby, kterou jsme již snad opravili. Poprosil bych proto o kontrolu na vaší straně, zda je problém vyřešen.


pave82 - 13/02/2012

Dobrý den.
Problém je vyřešen. Ještě jedna poznámečka v přítomném čase, právě při psaní příspěvku jako odpověď pro vás, se písmo objevuje v šedých polích a to buď celá slova, nebo jenom části. V případě, že chci překontrolovat co odešlu musím celý text označit, tím docílím toho, že je bílé písmo na modrém podkladě a písmo je tak čitelné. V případě, že bych to neudělal nemám v podstatě šanci si text překontrolovat - nečitelné. Děkuji


honzaprouza77 - 13/02/2012

Jak se zde píše, že nejdou články na Google chrome, tak mě jdou již od začátku...


administrator - 13/02/2012

pavel82: zkuste zatím odškrtnout políčko Spell check as I type, pod textovým polem, to by mělo zajistit hladký běh, čitelnost i opravu textu, zbytek opravíme, ale pro teď by to mělo fungovat

honzaprouza77: problém byl tuším na mozille firefox, ale to už by mělo být vyřešeno

Za všechny náměty jsme samozřejmě vděční. :)


Sentinel - 14/05/2012

Ahoj, našel jsem jednu nesrovnalost (alespoň se mi to tak jeví)
Po přihlášení - když je zobrazena ikona klikni (předpokládám javascript) z ní přejdu linkem na upravit profil - Submenu nastaveni & možnosti -> upravit možnosti vypíše v textovém poli:
Unknown column 'field_group' in 'where clause'
Layout se mi a této stránce taky nezdál ale třeba to spolu souvisí.

Potom jsem se chtěl zeptat jak se na toto menu dostanu z profilu v pravém horním horu - tam se na Upravit profil zobrazí pouze část s kontaktními údaji.

Ještě poznámka jak jsem na to přišel: hledal jsem nastavení na řazení diskuze (nejstarší první / nejnovější první). Je možné toto řazení někde nastavit?

Díky za support, a příjemný večer.


administrator - 16/05/2012

Dobrý večer, především bychom se chtěli nejprve omluvit za pozdní odpověď. Chybu ohledně profilu, jsme se pokoušeli najít, ale zatím marně. Zítra to vyzkoušíme i z jiných PC, ale jestli bychom mohli poprosit o url adresu, kde se chyba nachází, moc by nám to ulehčilo práci.

Ohledně řazení jsme se po Vašem návrhu rozhodli, že tuto funkci vytvoříme a zítra už by se mělo objevit na webu.

Za náměty na zlepšení a opravu opět děkujeme :)


Sentinel - 16/05/2012

Link je zde..
https://www.rostlinna-akvaria.cz/infusions/fusionboard4/usercp.php?section=options

Když by to nepomohlo pošlu screen..

Projistotu ještě jednou zkusim postup jak chybu nasimulovat.
- odhlásit z aktuálního profilu
- přihlásit - oběví se zámek .. clikc na ikonu .. jmeno heslo přihlásit
- znova click na zámek - upravit profil ..
- v menu možností - upravit možnosti.
Chyba se projevila na Firefox 12.0 (jinde jsem to nezkoušel..)


administrator - 16/05/2012

Děkujeme, už by to mělo být opraveno, jednalo se o starou část webu, kam se návštěvníci neměl dostat, ale nedopatřením tam zůstal starý odkaz. Ještě jednou děkujeme a připomínám, že dneska by měla na webu přibýt funkce na setříděný výpis příspěvků ve fóru a najdete ji přímo u jednotlivých diskuzí.


Ardjuna - 07/06/2012

Když jsem si zkoušel webovky zobrazit v mobilu (jako OS používám Windows Mobile 6.5 na Samsungu), tak se mi po kliknutí na odkaz v pravém horním rohu (Přihlásit) pouze rozostřilo pozadí, ale nezobrazilo se mi vůbec samotné okno pro přihlášení. Vím, že WM teď asi není zrovna v módě, ale i tak by bylo fajn, kdybych se na stránky mohl dostat (resp. přihlásit) i z mobilu. Nevím, kolik uživatelů si stránky projíždí v mobilech, takže pokud by s optimalizací pro mobilní zařízení bylo spojeno hodně práce, tak to klidně pusťte k vodě.


Sentinel - 25/06/2012

Ahoj,
reportuju drobný bug.
- nefunkční link v menu.

Přihlásím se, po kliknutí na nickname se rozbalí menu

Upravit profil
Upravit [nějaké konkrétní akvárium] << - tento link hází 404
....
odhlásit

pohodové odpoledne. :)
V.


administrator - 25/06/2012

Děkujeme, opraveno ;)


Ardjuna - 28/06/2012

Chtěl jsem se zeptat, jestli víte o problému s videi v Deníku akvária > Popis nádrže? Video mi normálně vložit jde, ale při jeho nahrávání se vždy zobrazí "Chyba" (tj. video se nahraje a vedle jeho názvu se zobrazí slovo "Chyba"). Když pak změny uložím a zkusím na video kliknout, objeví se okno s videem, které se donekonečna načítá, a uvnitř okna se zobrazuje následující chybová hláška: "Nebylo nalezeno žádné video s podporovaným formátem a typem MIME." Zkoušel jsem tam nahrát video v HD rozlišení (1280x720) i SD rozlišení (480x272), ale nic z toho nejde. Jako kodek jsem použil XviD + MP3. Pokud je třeba vkládat videa v určitém konkrétním formátu a rozlišení, tak by bylo dobré to tam někam písnout. Předem díky za vyřešení problému.


Ardjuna - 28/06/2012

Jo, ještě jsem chtěl navrhnout, jestli by nebylo možné tam přidat možnost výmazu svých fotek a videí?


administrator - 28/06/2012

Rozhodli jsme se, že nakonec vyřešíme videa a fotografie trochu jinak, takže snad s tím nebude do budoucna problém. Smazání a úpravu fotek, samozřejmě přidáme. ;)


Předchozí stránka

Další stránka

Získejte výhody

Přidejte se na naši Facebookovou stránku a získejte slevy, informaci o nových článcích a návodech, praktické tipy, inspirace a mnoho dalšího

Přidat se můžete zde

Jsme i na INSTAGRAMU

Na náš Instagram, stejně jako na naši FB stránku, pravidelně každý den přidáváme zajímavý obsah, jako slevy, tipy, videa a mnoho dalšího. Přidejte se i na náš IG a nic Vám neunikne.

Přidat se můžete zde