🔥Probíhá akce Více zde 01d 03h 42m 55s

Jsme největší eshop s akvaristikou v ČR a SK!

Chyby na webu

V kategorii: Připomínky a náměty ke stránkám

administrator - 08/06/2011

Zde je místo, kde můžete hlásit nalezené chyby na webu, za každé upozornění bychom byli velice vděční. Děkuji.


budulinecek - 10/08/2011

U článku s řasou Cladophora jsem chtěl přidat komentář s následujícím dotazem, ale objeví se chybové hlášení, že to nemohu učinit a ať kontaktuji správce webu:

V článku je uvedeno: "Neměli bychom ji však zaměňovat s klasickou vláknitou řasou, která je o mnoho jemnější a tenčí."
Bude i článek o klasické vláknité řase? S tou bojuji již dlouho a nějak se zatím nedaří najít příčinu. Zatím nepotvrzené domněnky mě směřují k problému světla a CO2.


administrator - 10/08/2011

Na opravě vkládání komentářů se pracuje. Tady na webu je hodně chyb a děláme na tom v podstatě každý den, takže se dostane i na komentáře.
Článek o vláknité řase se chystáme zveřejnit do několika dnů. Díky za přízeň.
PS: Pokud byste měli kdokoli potíže s webem, napište nám tady prosím do tohoto tématu a my se to budeme snažit co nejrychleji dát do kupy.


cheron - 04/09/2011

Po prihlásení, keď prejdem trebárs na články/fórum ... tak ma to automaticky odhlási ...


cheron - 04/09/2011

No - sotva som sa dostal k tomu, aby som napísal túto chybu s prihlásením a zrazu je to ok. Tak neviem ...
Každopádne ale nefunguje citácia príspevku ;)


administrator - 09/09/2011

Předem chceme poděkovat za upozornění. Bohužel chyba s přihlašováním na hlavní stránce stále přetrvává(pokud se chcete přihlásit, musíte to udělat z jakékoli stránky kromě hlavní), ale fórum by už mělo jet. Je po nové úpravě, ale chyby jako citace už by měly být odstraněny. Pokud najdete další chyby, napište je prosím sem.

Váš R-A tým. ;)


cheron - 04/10/2011

Sekcia "Souťěž" sa nezobrazuje. Je tam nejaká fatálna chyba

Fatal error: Cannot redeclare rating_bar() in /data/web/virtuals/6637/virtual/www/_drawrating.php on line 14


administrator - 04/10/2011

Děkujeme za informace, sekce SOUŤĚŽ je opravena + přidány vylepšení k přidávání článku. Za vzniklé problémy se omlouváme.


Matefil - 12/10/2011

Hned při prvním pokusu o registraci mi vyskočila chybová hláška "stránka neexistuje". Další chybou je umístění bannerů. Používám Operu 11.51 a bannery vedle fóra jsou posunuty o polovinu jejich velikosti doprava a fórum je tak špatně čitelné.


administrator - 12/10/2011

Děkujeme za informace, fórum ihned opravíme, ale testoval jsem registraci a v žádném prohlížeči mi nehodila chybu, mohla byjste problém blíže specifikovat?


Matefil - 13/10/2011

Pokud se klikne na šedé políčko "Registrovat" vlevo nad fórem. (Po přihlášení je na tom místě "uživatelský panel".


kobeda - 14/10/2011

Pokud ve fóru kliknu na "HLEDAT", napíše to, stránka není k dispozici.
Dále nechápu, proč je na fóru u článků slovenská slova (CITÁCIA, ODPOVEDAŤ)? Ne, že bych měl něco proti Slovákům, to v žádném případě, akorát celý Web je v češtině, tak proč tato slova jsou ve slovenštině?
V zeleném pruhu jsou všechna slova bez diakritiky (Soukrome zpravy, Zaznam clenu, Odhlasit).
V horním baneru vidím u slov "VIDEA" a "BLOG" pouze spodní polovinu.


administrator - 14/10/2011

Děkujeme za informace, diakritiku a slovenštinu už jsme opravili a teď se chystáme ještě na odkazy na fóru (hledat atd..). Horní menu BLOG a VIDEA, je záměrně vystrčené na půl, prootže po najetí myši na menu vyjede obrázek.


kobeda - 30/10/2011

Pokud nejsi přihlášený, tak v zeleném pruhu je: KLIKNI PRO PŘIHLÁŠENÍ, ZAPOMENUTCE HESLO (chyba) a REGISTRACE


kobeda - 30/10/2011

V úpravě profilu jsou neúplné texty (chybí popisy).
Ještě by nebylo na škodu, aby autor příspěvku mohl tento jeho příspěvek následně ještě měnit (v jiných fórech je tato funkce k dispozici).


administrator - 30/10/2011

Předem bych chtěl poděkovat za nové náměty k opravě webu, ale jelikož plánujeme nejspíše nastávající týden spustit nový web s novými funkcemi, tak tyto již nebudeme opravovat (pokud nebudou systémové). Jinak ohledně editace příspěvků, tato funkce je zakázaná, ale po diskuzi ohledně této věci jsme se rozhodli o její zapnutí. :)


kobeda - 27/12/2011

Jak to vypadá s novým webem? Radoval jsem se, že jsem konečně našel stránky o akvaristice, kde jsou velmi zajímavé a přínosné informace a poslední dobou je to tady nějaké mrtvé (téměř žádné nové články, informace, ...).


administrator - 27/12/2011

Sice to vypadá, že jsou stránky mrtvé, ale právě naopak, je teď práce více, než kdykoliv jindy. Pracujeme na zbrusu novém vzhledu webu, výrazném vylepšení sekce video, takže na nové články už jaksi nezbývá čas. V brzké době se to ale určitě zlepší.


Matt - 10/01/2012

Ahoj,
používám jako prohlížeč Google Chrome, ale nemohu zobrazit jediný článek, např. EI metodu hnojení atd. Vždy se mi zobrazí vše okolo (menu atd.), ale tam, kde má být pravděpodobně text nic není. Zkoušel jsem zobrazit v Internet Explorer a tayk nešlo. Co s tím?

Díky za odpověď


Další stránka

Získejte výhody

Přidejte se na naši Facebookovou stránku a získejte slevy, informaci o nových článcích a návodech, praktické tipy, inspirace a mnoho dalšího

Přidat se můžete zde

Jsme i na INSTAGRAMU

Na náš Instagram, stejně jako na naši FB stránku, pravidelně každý den přidáváme zajímavý obsah, jako slevy, tipy, videa a mnoho dalšího. Přidejte se i na náš IG a nic Vám neunikne.

Přidat se můžete zde