🔥Probíhá akce Více zde 01d 05h 27m 49s

Jsme největší eshop s akvaristikou v ČR a SK!

Chyby na webu

V kategorii: Připomínky a náměty ke stránkám

Martin22 - 21/04/2013

Dobrý den. Zapomněl jsem heslo, ale nechat si zaslat nové se mi nepodařilo. Když kliknu na odkaz pro zaslání, nic se nestane. Zkoušeno v Opeře a v Exploreru. Musel jsem si založit nový účet.


Sentinel - 02/06/2013

Našel jsem drobnou nesrovnalost...
když přidám k prezentaci PDFko, tak systém nezobrází náhled - což je ok, ale mohl by zobrazit alespoň ikonku. Co je možná větší nesrovnalost že když kliknu na šedý obdelník (ten kde neni nahled) tak to pdfko načte binárně...
- zkoušel jsem to na své nádrži PicoWorld


administrator - 03/06/2013

Sice se zpožděním, ale opraveno. ;)


Sentinel - 20/07/2013

Drobný postřeh:
Podle jakého algoritmu se vybere věta která se zobrazí v přehledu článku na úvodní stránce (poslední příspěvky - pod nadpisem). úplně to nechápu. Někdy je tam první věta, někdy první věta z posledního odstavce atp. šlo by to prosím nějak sjednotit?

Diky ;)


administrator - 20/07/2013

Jsem trošku zmatený a nevím co přesně myslíš. Mohl bys to upřesnit? Jestli myslíš 1čku, tak tam to určuje autor článku, aby ve zkratce napsal o čem článek je, nevybírá se začátek ani konec, občas tam ale zkopírujeme prvních pár vět z článku. U dvojky se pak vypíše prvních pár slov příspěvku. :)


Sentinel - 22/07/2013

No ještě že jsi tam dal ten screen :) na tom je to pěkně vidět. :) .. Část označená jako (2) zrovna ten můj příspěvěk pod červeným obdélníkem tím .. začíná slovy Podceňoval jsem ... no a to právě vůbec není začátek článku ale až začátek poslední části v příspěvku - tzn není to jak píšeš prvních pár slov příspěvku. - a to jsem přesně myslel ;)


administrator - 22/07/2013

A nedoplňoval jsi to tam zpětně tu část?

[quote]Podceňoval jsem jednu věc a to že mikroprvky mají být v tmavé sklenici (no v lednici je tma, budiž, .. ale ten vzduch tomu také nedělá nejlépe. Teď skladuji ve velké stříkačce a z té rovnou dávkuji. .. už je to v lednici 14. den a nezměnilo to barvu, tzn předpokládám že to nezreagovalo (dříve to za stejných podmínek měnilo barvu)[/quote]

Pokud ano, tak to systém vezme jako poslední příspěvek. :)


Sentinel - 22/07/2013

Aha... tak to si teď jist nejsem, ale když tak se na to zaměřím :) každopádně díky za osvětu.


makra - 30/08/2013

Na e-shopu je již nějakou dobu nestandardní formátování stránky.
Vidím to tak ve firefoxu i v exploreru.
Levý sloupec je nad střední částí - asi to má být vedle sebe.


administrator - 30/08/2013

Máš použitý zoom v prohlížeči (ctr+ nebo ctrl kolečko), takže to vypadalo rozhozeně. Ostatní to viděli normálně, ale pro jistotu jsem to upravil aby se to nezměnilo ani po přiblížení. Děkuji za upozornění ;)


makra - 30/08/2013

OK, to mne nenapadlo, už to chodí dobře i s kolečkem. :)


Burik - 01/06/2014

Mohu se zeptat,jak smažu moje prezentace?Nikde jsem to neviděl,díky


Pepis - 01/06/2014

A není to škoda, máš moc pěkné nádrže.;)


administrator - 02/06/2014

Přesně tak, v budoucnu třeba získané informace můžou pomoct jinému akvaristovi a proto je škoda mazat nádrže. Nicméně pokud i přesto chceš smazat nádrže, tak mi pošli soukromou zprávu o které nádrže se jedná.


Burik - 02/06/2014

PEPIS:Neboj,už mám novou a větší nádrž,kterou tu asi vystavím:-)


Pepis - 02/06/2014

To jsem rád:)


LuckyLjuk - 25/09/2016

Zdravím, nefunguje kalkulátor, můžete to prosím opravit? Zadám potřebné údaje a nedostaví se výsledek. Před pár dny mi kalkulátor normálně fungoval. Případně je někde na webu stejný kalkulátor? Předem díky za odpověď.


LuckyLjuk - 05/10/2016

Můžete mi aspoň někdo napsat, jestli opravdu kalkulátor nefunguje a není to problém jen u mě? Jsem překvapen, jak je toto fórum mrtvé. škoda.


LuckyLjuk - 08/10/2016

kalkulátor už funguje, ať už to opravil kdokoli, děkuju :)


Předchozí stránka

Získejte výhody

Přidejte se na naši Facebookovou stránku a získejte slevy, informaci o nových článcích a návodech, praktické tipy, inspirace a mnoho dalšího

Přidat se můžete zde

Jsme i na INSTAGRAMU

Na náš Instagram, stejně jako na naši FB stránku, pravidelně každý den přidáváme zajímavý obsah, jako slevy, tipy, videa a mnoho dalšího. Přidejte se i na náš IG a nic Vám neunikne.

Přidat se můžete zde