🔥Probíhá akce Více zde 02d 11h 12m 16s

Jsme největší eshop s akvaristikou v ČR a SK!

Testovací provoz "Prezentace nádrží"

V kategorii: Připomínky a náměty ke stránkám

administrator - 15/06/2012

A jak se to nakonec povedlo nahrát? V čem byla chyba?


Ardjuna - 16/06/2012

Před chvilkou jsem opět zkoušel vložit info o osvětlení (Opple T5-HE, 21W, 4ks) + přidat ryby a rostlinky. Přidávání polí + samotné vyplňování funguje bez problémů. Jakmile ale vše uložím a zobrazí se přehled všech údajů, jsou tam opět původní údaje (tj. ty nově zadané údaje tam prostě nejsou). Je to trochu otrava. Kdyby se to povedlo nějak rychle vyřešit, byl bych rád. Jak už jsem psal, zkoušel jsem to ve Firefoxu 12 a v IE 9. Operační systém Windows 7. Ve Firefoxu jsem to zkoušel se zapnutým i vypnutým modulem Adblock Plus. Skriptování je v prohlížeči normálně povolené (žádné speciální úpravy nastavení nepoužívám). Problém tedy bude s největší pravděpodobností někde u ukládání (třeba je nějaká chybka ve skriptu pro uložení některých údajů do databáze - špatný název proměnné ???).


Sentinel - 16/06/2012

Ahoj,
mám také pár připomínek/dotazů:
- kde je možné editovat nádrž
- nezobrazila se fotka ( i když na začátku jsem ji nahrál)
- po kliknutí na popis nádrže 404not found


dravec - 16/06/2012

ahoj, neda sa mi vlozit filter...


administrator - 16/06/2012

[quote]Ahoj,
mám také pár připomínek/dotazů:
- kde je možné editovat nádrž
- nezobrazila se fotka ( i když na začátku jsem ji nahrál)
- po kliknutí na popis nádrže 404not found[/quote]

Bohužel se vyskytla chyba v prezentacích a nádrž se z nepochopitelných důvodů neuložila, za což se samozřejmě omlouváme.

[quote]ahoj, neda sa mi vlozit filter...[/quote]

Dnes jsme na tom usilovně pracovali celý den a večer to snad bude hotové a funkční, poté poprosíme někoho aby to vyzkoušel. Hlavní problém totiž je, že polovině uživatelů vše funguje a druhé ne. Bohužel zatím se nám nepodařilo narazit na PC, kde by založení/úprava prezentace byla nefunkční a proto pracujeme tak trochu na slepo.

A samozřejmě bych chtěl poděkovat všem, kteří nám zde píšou co se vyskytly za problémy, protože jen tak uděláme plně funkční webovou aplikaci. Až budou problémy vyřešeny, tak nehodláme přestat pracovat a už máme několik plánů na vylepšení co by se Vám mohly líbit. ;)


Venny - 16/06/2012

Admin: otevřel jsem znovu Zonera a uložil znovu s názvem StoneGarden a šlo to :)


administrator - 16/06/2012

A můžu se zeptat na předchozí název fotografie? :)


danyboy77 - 17/06/2012

To admin: " A samozřejmě bych chtěl poděkovat všem, kteří nám zde píšou co se vyskytly za problémy, protože jen tak uděláme plně funkční webovou aplikaci. Až budou problémy vyřešeny, tak nehodláme přestat pracovat a už máme několik plánů na vylepšení co by se Vám mohly líbit. "

Myslim,ze hlavne Vam patri velke dik za tyto stranky :-)


Venny - 17/06/2012

Admin: DSCN1048.jpg, nic zvláštního ;)


Sentinel - 17/06/2012

Zdravím,
nádrž už uložit šla, i editovat.

Co se týká přidávání dalších fotek, i přesto že se jedná o obrázek po uložení se tváří jako video, a nejde zobrazit. Jinak supr ;)


Sentinel - 17/06/2012

Nevím do které sekce přidat komentář, tak jej přidávám jsem.

Vím že je aktuálně spousta práce na prezentací nádrží, ale měl bych drobnou poznámku. Přijde mi lehce nepřehledné, když komentáře k nádržím jsou jako komentáře ve fóru, ne že bych je nečetl rád, ale přijde mi že velmi snadno zanikne nějaká informace ve foru jako takovém, bylo by možné to na úvodní stránce rozdělit? .. (tedy za předpokladu že se Vám ta myšlenka zalíbí) :) díky


Sentinel - 18/06/2012

Další Postřehy:
- u CO2 se zobrazuje jen hodnota před zapnutými světly,
- teprve teď jsem si všiml že se neuložili rostliny, zkusmo jsem zkusil přidat jednu a ta se zdá že se uložila, ale jsem si jist že jsem tam včera dal více položek. Je možné že se třeba uložili jen do session a ne do databáze?


administrator - 18/06/2012

Zkuste to teď, jinak CO2 byla opravena ;)


administrator - 18/06/2012

Ohledně nepřehlednosti deníku jsme se rozhodli, že když autor bude přidávat nový zápis do diskuze/deníku, bude mít dole na výběr zaškrtávací pole, kde se vybere zda jde o zápis do deníku, nebo o obyčejný příspěvek.

Nahoře pak uživatelé v deníku naleznou tlačítko kde si budou moct vybrat, jestli chtějí zobrazit pouze příspěvky z deníku (od autora nádrže - s označením deník), nebo všechny, kde budou ostatní moc reagovat buďto na obyčejné příspěvky, nebo ty z deníku.

Pokud by byla i jiná myšlenka, tak sem s ní ;)


Sentinel - 18/06/2012

CO2 funguje, supr, zbyek vyzkouším zítra :)
ještě se zeptám, nezapadl ten postřeh s tím nahráváním fotek? .. nahrával jsem fotku a tvářila se jako video, oproti včereejšku lze zobrazit, ale stále si myslí že je video ;)


administrator - 18/06/2012

zrovna na tom dělám ;)


administrator - 18/06/2012

Případně bych poprosil, aby někdo nahrál zkušební fotografii. Děkuji


Sentinel - 19/06/2012

Měl bych jeden designový postřeh
- při focusu nad miniaturou nádže se náhled zobrazí uplně nahoře, skoro vypadá že mu něco chybí (jen opticky) bylo by možné aby byl obrázek ohraničen černou linkou - trošku silnejší 2-3px, a posunut o trochu níže, než je okraj prohlížeče (horní lišta)


Sentinel - 19/06/2012

Zkoušel jsem testovací fotku, postřehy
- přetrval název videa, popis videa, a při zobrazení se tváři jako video,
- šlo nahrát i 3.8MB foto, možná by bylo rozumné aby šlo nahrávat jen do velikosti 1.5MB (to by mohlo stačit na rozumně velikou fotku) jinak místo na serveru zmizí poměrně rychle (teda pokud nemáte nějaký svůj servřík s tera místem :)


Sentinel - 19/06/2012

Poznámka k záznamům z deníku:
- k čemu přesně slouží []oznámit vložení příspěvku u prezentace nádrží? .. myslel jsem že pokud nezaškrtnu nezobrazí se vložení přízpěvku ve fóru, možná to chápu špatně.

- co setýká záznamů do deníku více se mi líbí varianta jako je na rybičky net, s vylepšený o nepotřebu vkládat měření pokaždé.
http://rybicky.net/admin.php?action=mereni&c=15216 ...

Mohlo by to fungovat následovně:
typ příspěvku (at už combo box nebo parametr v url, z hidden fieldu) kde bude uložen typ - Deník(vidi jen vlastnik), diskuze. V db by to asi znamenalo jen sloupec . který by sloužil i jako filtr jak jste uváděl. sloupec ideálně typ výčtové tabulky ale klidně i hodnota.

Docela mi chybí i měření by byla asi lepší tabulka (zvlášť 1:N vázaná na ID nádrže) a třeba někdy výhledově graf?.

při vložení do měření a deníku by se nic nikam nepropagovalo, při diskuzy by se příspěvěk vložil do fora.

:) to je jen takový nápad, nevím jak to máte programované, a určitě mě nechápejte špatně že bych Vám chtěl říkat jak na to, jen se snažím pomoci nápadem, protože se mi web líbí a příjde mi přínosný. ;)


Předchozí stránka

Další stránka

Získejte výhody

Přidejte se na naši Facebookovou stránku a získejte slevy, informaci o nových článcích a návodech, praktické tipy, inspirace a mnoho dalšího

Přidat se můžete zde

Jsme i na INSTAGRAMU

Na náš Instagram, stejně jako na naši FB stránku, pravidelně každý den přidáváme zajímavý obsah, jako slevy, tipy, videa a mnoho dalšího. Přidejte se i na náš IG a nic Vám neunikne.

Přidat se můžete zde