🔥Probíhá akce Více zde 00d 08h 32m 30s

Jsme největší eshop s akvaristikou v ČR a SK!

Dotaz k obsahu webu

V kategorii: Připomínky a náměty ke stránkám

budulinecek - 06/06/2011

Nevím kam s tím, tak to dávám sem k testům....
Hledal jsem marně jestli není k dispozici RSS kanál na nové články. Pokud budou dál pokračovat tak bych určitě o RSS stál ....


administrator - 06/06/2011

Zatím je web v testovacím provozu a přibyde zde ještě hodně zajímavých věcí. RSS bylo v plánu, ale vidím že je o něj zájem, takže jsem dnes nějaké vytvořil, ale ještě jej budu vylepšovat. ;)

Zde je link: https://www.rostlinna-akvaria.cz/


dravec - 19/12/2011

Dobry den, rad by som pochvalil tuto stranku. Vynikajuce clanky aj obrazky!!!
Chcem sa opytat pribudnu este nejake nove druhy v rubrike o rastlinach?


administrator - 19/12/2011

Momentálně pracujeme na nových funkcích webu + jeho vzhledu, takže teď trochu pokulháváme s články ale máme to v plánu.


Miso - 02/02/2012

zdravim,
chcelo by to niaku lepsiu kalkulacku, napr. taketo nieco http://pmdd.mrp-cz.com/index.php?stranky=calculator , zachoval by som moznost menit hodnoty a robit vypocet na jednom frame-u


administrator - 03/02/2012

No když už to existuje, tak nemá cenu programovat to samé znovu. Jedině, že byste měli někdo nějaké nápady na to, jak to vylepšit aby to stálo za to programovat. Takhle jenom udělat kopii nemá smysl, když si to můžete vypočítat na těch vámi uvedených stránkách.


Sentinel - 01/05/2012

Ahoj,
měl bych jeden námět. V článku kde jsou popsány jednotlivé řasy by možná nejednoho čtenáře (mě samozřejmě nevyjímaje) zajímal popis černé řasy - která se zachytává na listech - nejde o štětičky ani slizký povlak, prostě jen černá na listech co nejde sundat, na kamenech atd. Dříve jsem s ni měl docela problém, a zajímalo by mě který nedostatek ji způsobuje - jeslti už někde popsáná je tak možná jen přihodit link do článku.
Díky;)


Gargamel - 01/05/2012

Ahoj, tuto řasu jsem nikdy v akváriu neměl, ale slyšel jsem, že na ní velice dobře zabírají šneci Neritina, které tuto řasu ve velkém konzumují.
Pokud budeš udržovat akvárium v čistotě a vytvoříš rostlinám ideální podmínky k růstu, řasy se obávat nemusíš a pokud přecejen trochu poroste, šneci a krevetky ji odstraní.


igor38 - 09/09/2012

Ahoj.kedy bude spustený predaj hnojív na Slovensku,lebo potrebujem doplniť stav?


Gargamel - 09/09/2012

Zdravím, doufáme že do dvou týdnů na webu Rostlinna-akvaria.sk. Doba dodání po Slovensku se značně zkrátí a poštovné bude 2 € při platbě předem a 3 € při dobírce. Osobní odběr bude po domluvě možný v Košicích. Budou tam PMDD balíčky a sypké chemikálie. Přesný čas spuštění ale zatím není možné přesně říct.


Získejte výhody

Přidejte se na naši Facebookovou stránku a získejte slevy, informaci o nových článcích a návodech, praktické tipy, inspirace a mnoho dalšího

Přidat se můžete zde

Jsme i na INSTAGRAMU

Na náš Instagram, stejně jako na naši FB stránku, pravidelně každý den přidáváme zajímavý obsah, jako slevy, tipy, videa a mnoho dalšího. Přidejte se i na náš IG a nic Vám neunikne.

Přidat se můžete zde