🔥Probíhá akce Více zde 01d 06h 41m 28s

Jsme největší eshop s akvaristikou v ČR a SK!

Chyby na webu

V kategorii: Připomínky a náměty ke stránkám

administrator - 04/08/2012

Momentálně pracujeme na novém e-shopu takže chyby na starém webu už neřešíme, ale děkujeme za upozornění :-)


danyboy77 - 04/08/2012

jeste se mi posledni dny stava ze kdyz se chci tady na stranky prihlasit pres safari v iphonu tak kdyz kliknu na ten zamek,tak se mi neukaze nabidka pro login. driv to normalne slo. nevite kde muze byt problem?


Sentinel - 07/08/2012

ahoj, nevím přesně kde a jak se mají zobrazovat nové zprávy .. indikator, že mi někdo napsal... ale ať je to kdekoli, je to velmi snadno přehlédnutelné. Bylo by moc složité vedle loginu/přihlášení červený indikátor, nebo přeposílání vzkazů na mail(samozřejmě s možností vypnout :-) )

díky


administrator - 07/08/2012

danyboy77: Na mobilní zařízení se chceme zaměřit o trochu později, protože ještě před sebou máme hromadu práce, kterou bychom chtěli dodělat :-) . Popravdě abychom se přiznali na apple zařízeních jsme ještě web ani netestovali.

sentinel: indikátor dodatečně naprogramuje, zatím lze používat upozornění na email, které jetrochu skryté v nastavení soukromých zpráv. Po přihlášení jej nalezente na adrese: https://www.rostlinna-akvaria.cz/


Sentinel - 08/08/2012

eshop rostliny při výběru písmena např. H nebo M

Fatal error: Call to undefined function friendly_url() in /data/web/virtuals/6637/virtual/www/eshop/vyhledavani-rostliny.php on line 136


Sentinel - 08/08/2012

https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/cerpadla-vzduchovaci-motorky/hydor-koralia-evolution-5200

Warning: getimagesize( https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/obrazky/476-hydor-koralia-nano-900-1.jpg ) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /data/web/virtuals/6637/virtual/www/eshop/produkt.php on line 209


administrator - 08/08/2012

Děkujeme, chyby opraveny :)


Ardjuna - 22/08/2012

1) Chtěl bych jen upozornit na to, že v sekci "Odkazy" jsou chybně uvedeny odkazy na první dvě webové stránky o akvaristice. První obrázek je ze stránek "akva.wu.cz", ale je nad ním uveden odkaz na stránky "akvarium.napady.net" (a u druhého obrázku je to zase opačně).

2) Pořád se potýkám s problémy s přesměrováním. Když odpovídám na nějaký příspěvek, nepřesměruje mě to pak na poslední příspěvek, ale na úplný začátek. Ať už odpovídám k nějakému článku nebo na fóru, řeším stejný problém. Používám Mozilla Firefox 14.0.1 (Windows 7).

3) V posledních pár dnech mám také problém s tím, že když odpovím na nějaký příspěvek a (ne)přesměruje mě to zpátky, tak se tam moje odpověď nezobrazí (teprve až když několikrát znovu načtu stránku pomocí F5). Možná je ale problém ve vyrovnávací paměti prohlížeče (nebo někde jinde na mojí straně). I když někdy se kvůli tomu stane, že se tam pak najednou objeví můj poslední příspěvek dvakrát (i když jsem nepoužíval návrat na předchozí stránku).

Nepíšu to jako nějakou kritiku, jen až budete mít čas, tak se na to prosím zkuste podívat (hlavně tedy na opravu toho přesměrování - pokud s tím má problém více lidí). Jinak znovu VELKÉ DÍKY za vaši skvělou práci !!! Je pro mě až neuvěřitelné, kolik (a jak rychle) toho zvládáte.


administrator - 22/08/2012

Chyby opraveny, popřípadě jestli by si někdo později vzpomněl a napsal jestli fungují i cache prohlížeče (bod 3.). Díky :)


Ardjuna - 22/08/2012

Moc děkuju! Hlavně za bod č. 2. Svělá práce.


Sentinel - 31/08/2012

Zdravím Admine,
narazil jsem tu na drobnou nesrovnalost při které se zobrazuje 404 Not found.

Když se přihlásím, delší dobu (tak dvě hodky +-) jsem na stránce (typicky v praci rano otevřu, a čas od času refreshnu stránku jestli někde něco nového) tak po obnovení se mi už párkrát stalo že kdž kliknu v pravo nahoře na svůj nickname tak vyskočí 404, po přechodu na jinou stránku to funguje ale při znovunačtení (F5) ne.
Výrazně mě to netrápí, jen na to upozorňuju pro případ že by to byla nějaká vypršelá sessna nebo tak něco.

EDIT:
Tak to možná není chyba session, ale z fora po vložení příspěvku když kliknu na profil tak 404.


administrator - 01/09/2012

Opraveno, přidali jsme i upozornění na zprávy ;)


Sentinel - 01/09/2012

Super, díky! :)


Sentinel - 01/09/2012

No,.. nevím jestli už jsi aplikoval změny na web, ale zatím chybka stále přetrvává,
Ještě jsem si vzpoměl, že na Linuxu (Fedora 16), Firefox mě úplně korektně nefungovalo přesměrování na stránku po přihlášení, ale na Windows ve firefoxu to jede ok.. tak nevím jeslti je to jen nejaké pobláznění stroje nebo nějaká chybka v js..


administrator - 01/09/2012

Tak snad už teď :D


Sentinel - 01/09/2012

už to funguje :)
díky


Sentinel - 02/09/2012

Pochvala za indikátor zpráv! supr :)

Drobný postřeh/námět .. jak Gargamel zaved vlákno kde se dá plnit CO2, .. taková Gůgle mapka s vlastníma ikonkama ... by to krásně znázorňovala ;) ... a je to vcelku jednoduché na implementaci.


administrator - 02/09/2012

Jestli se najde dost lidí tak není problém ;) . Klidně pak můžeme vytvořit mapu akvaristik, akvaristických burz atd.. :)


sratch1 - 02/09/2012

Ahojte.. Neviem ci sa t riesi alebo to robi len mne ale ked si prezeram fotky nadrzi tak je to neuveritelne pomale..


kchrz - 04/09/2012

Přidal bych se k připomínkám chyb na webu
- nyní jsem klikl na "sledovat diskusi" u příspěvku, skončil jsem na #404
-načítání obrázků u presentací je opravdu pomalé

jinak paráda
kchrz


Předchozí stránka

Další stránka

Získejte výhody

Přidejte se na naši Facebookovou stránku a získejte slevy, informaci o nových článcích a návodech, praktické tipy, inspirace a mnoho dalšího

Přidat se můžete zde

Jsme i na INSTAGRAMU

Na náš Instagram, stejně jako na naši FB stránku, pravidelně každý den přidáváme zajímavý obsah, jako slevy, tipy, videa a mnoho dalšího. Přidejte se i na náš IG a nic Vám neunikne.

Přidat se můžete zde