🔥Probíhá akce Více zde 03d 09h 05m 01s

Jsme největší eshop s akvaristikou v ČR a SK!

Zelené Peklo

V kategorii: Deníky a diskuze našich

honzek - 14/06/2012

Dne 14.06.2012 v 12:36 byla založena prezentace akvária Zelené_Peklo.


arnie - 14/06/2012

Tak tohle je fakt peklo:D Jak často to stříháš? Píšeš že hnojíš pomocí EI, tak to asi bude furt zarostlé né? Budou i další fotky?


honzek - 19/06/2012

Hoj, hnojim metodou EI, ikdyz se mi nedari dodrzet pozadovany prutok. Filtruji s filtrem jmenovitych 700l/hod, narozdil od 1000l/hod, jak bych spravne mel.
Dale EI radi, vymenovat 50% vody jednou tydne, ja se ovsem snazim vymenovat 50% za 14 dni. Prizpusobuji tomu i makroprvky.

Zrovna to akvarium uz udrzuji v mene zarostlem stavu z duvodu mnozstvi CO2, ktere jsem musel davkovat a zaroven z duvodu neustaleho zastrihavani rostlin (napr. 2-3x tydne). Rostlo to jako zbesile.
Ubral jsem CO2, ubral jsem dobu osvetleni (aspon usetrim elektriku). Fotky, na fotky sem hodim odkaz na picasa album. Mam tam jednodussi upload, takze budu pridavat foto tam.

Nicmene nejak aktualni fotky tam nemam, neni co fotit :) Akvarko vypada porad stejne :)

https://picasaweb.google.com/honzulas/Akvarko?authkey=Gv1sRgCK_F-eWF_7S80QE


Získejte výhody

Přidejte se na naši Facebookovou stránku a získejte slevy, informaci o nových článcích a návodech, praktické tipy, inspirace a mnoho dalšího

Přidat se můžete zde

Jsme i na INSTAGRAMU

Na náš Instagram, stejně jako na naši FB stránku, pravidelně každý den přidáváme zajímavý obsah, jako slevy, tipy, videa a mnoho dalšího. Přidejte se i na náš IG a nic Vám neunikne.

Přidat se můžete zde