🔥Osvětlení Sinkor v akci Více zde 03d 04h 16m 01s

Jsme největší eshop s akvaristikou v ČR a SK!

Zalozeni noveho akva

V kategorii: Obecně o rostlinách a

Ardjuna - 07/04/2015

.


frimen52 - 07/04/2015

Bolo by vhodné do toho dna nastrkať tieto NPK kapsule v rozumných rozostupoch?
https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/hnojiva-pro-rostliny/tablety-npk-mikroprvky
je to možno slabé ale lepšie ako nič. substrát je zatiaľ ešte zabalený čakám na rastliny a hneď ako prídu chcem spraviť dno a všetko posadiť takže mám ešte na úpravy nejaký čas. myslím že keby do dna rozmiestnim cca 30 týchto kapsúl v rozmedzí od seba 6x6 cm aj by to možno pomohlo a zas určite budem prihnojovať makrom do vody. Chcem sa vyhnúť problému ako spomínaš ty, že založím akva a po pár dnoch zistím že všetko musí ísť von lebo tam budú nemerateľné hodnoty. Tieto tablety asi takú paseku nedokážu narobiť. Teda aspoň dúfam.


grunda - 12/04/2015

klidně prohnoj, když se to udělá správně, a nemáš extra náročné stonkovky, tak není třeba hnojit do vody vůbec


BlackSilver - 21/12/2016

Ahoj. Ja taky zkusím si založit své akvárium, ale vůbec nevím, jaký filtr bude dobrý. Akva bude na 20 l a chtěl bych mít kolem 20 rybiček. Díky předem za pomoc. :)


Adam12 - 25/01/2017

Ahojte, také si chci založit akvárium, je to moje prvotina, nikdy jsem se akvaristice nevěnoval, ale s manželkou se nám to pořádně líbí a při předělávání obýváku jsme si tam nechali místo i na akvárium. Moje otázka zní, odkud kupovat kvalitní akvárium? Dát si udělat na míru mi přijde zbytečně drahé, co jsem koukal u nás akvaristiky mi to přijde také ne zrovna nejlevnější a spíše mají jen takové pomenší akvária. Teď jsem akorát narazil na tento leták Hornbachu http://www.letakomat.cz/hornbach/katalog-zoo-a-akvaristika/?page=4 a zaujaly mě tyto jejich akvária rovnou i se skříňkami, máte někdo něco takového? Je to dobrá věc rovnou takto set?


grunda - 28/01/2017

set je většinou na ho....(špatné světlo, filtr), lepší je si akva poskládat. Odkud jsi?


Adam12 - 31/01/2017

jsem z Biskupíc


Předchozí stránka

Získejte výhody

Přidejte se na naši Facebookovou stránku a získejte slevy, informaci o nových článcích a návodech, praktické tipy, inspirace a mnoho dalšího

Přidat se můžete zde

Jsme i na INSTAGRAMU

Na náš Instagram, stejně jako na naši FB stránku, pravidelně každý den přidáváme zajímavý obsah, jako slevy, tipy, videa a mnoho dalšího. Přidejte se i na náš IG a nic Vám neunikne.

Přidat se můžete zde