🔥Osvětlení Sinkor v akci Více zde 02d 15h 33m 47s

Jsme největší eshop s akvaristikou v ČR a SK!

Udrzba-cistenie skiel

V kategorii: Obecně o rostlinách a

sratch1 - 19/09/2012

Ahojte.. Tak ma zaujma ako casto cistite sklo od bordelu? Kedy sa Vam robi matny film na skle? Ja uz po nejakych 4 dnoch zaznamenavam ze to nie je ono a kazdy tyzden musim vycistit skla co ma mierne otravuje :-)


Vladik - 19/09/2012

Jak kdy, když mám problémy s řasama tak je to špinavé klidně za 4 dny a musím to čistit každý týden. Když to mám vyladěné, tak čistím jednou za dva až tři týdny.


grunda - 19/09/2012

já mám v akva otíky a piskořky a nečistím vůbec


Gargamel - 19/09/2012

Umě vždy záleží na tom, jak se daří rostlinám. GDA zelená řasa se mi na předním skle objevovala vždy a roky jsem se jí marně snažil zbavit. Zkoušel jsem všelijaké rady jako nechat ji vyrůst celý měsíční cyklus a pak setřít, ale nic nezabralo. Jediným řešením je prostě zvýšit hygienu akvária, dělat velké výměny vody za čerstvou, okamžitě odstraňovat opadané listy, důkladně odkalovat a hlavně pořádně hnojit a sytit CO2.
Kdysi jsem čistil 1x za dva týdny. Když jsem se pěkně staral o akvárium, tak cca 1x do měsíce, kdy už tam začínala být řasa trochu vidět. Teď svítím dva měsíce jen 0,1 W/l a mám zářivku u zadního skla, takže teď jsem ještě čistit sklo nemusel vůbec a je naprosto čisté.


Získejte výhody

Přidejte se na naši Facebookovou stránku a získejte slevy, informaci o nových článcích a návodech, praktické tipy, inspirace a mnoho dalšího

Přidat se můžete zde

Jsme i na INSTAGRAMU

Na náš Instagram, stejně jako na naši FB stránku, pravidelně každý den přidáváme zajímavý obsah, jako slevy, tipy, videa a mnoho dalšího. Přidejte se i na náš IG a nic Vám neunikne.

Přidat se můžete zde