🔥Osvětlení Sinkor v akci Více zde 02d 11h 06m 18s

Jsme největší eshop s akvaristikou v ČR a SK!

Tasik Kenyir Lake

V kategorii: Deníky a diskuze našich

Loosos - 17/02/2016

Dne 17.02.2016 v 13:58 byla založena prezentace akvária Tasik Kenyir Lake.


Loosos - 17/02/2016

Moje první akvárko jsem začal pokusem o jihovýchodní asii, jak šel ale čas a já v akvaristikách pokukoval po krásně zabarvených rybkách původem z amazonie, namíchal jsem "perfektní" polívku a zdá se, že všem vyhovuje.
Mezi ryze asijské razbory a čichavce se vmíchaly i amazonské tetry a hromada dalších ryb.
Po "řasové explozi" při používání Estimate index a CO2 letěly všechny tyhle vymoženosti z okna a jak jsem si akvárka přestával všímat, příroda si poradila sama a takhle to dopadlo.
Takže moje poučení zní, že vždy je lepší akvárko zanedbávat, než fanaticky kontrolovat hodnoty vody a lít do něj litry chemie.
Ocením jakékoli rady i kritiku :-).


grunda - 18/02/2016

akva vypadá v pohodě, ale - na tu rybí polívku co tam máš, je sakra malé - chudáci ryby


Loosos - 19/02/2016

Ryby chudáci určitě nejsou. Je pravda, že na stodvanáctku jich je tam fakt hafo, ale určitě se mají fajn. Občas se snaží třít, voda je průzračná a dusitany jsou na nule. Rozhodně tomu pomáhá i filtr s velkým objemem a odkalování při každé výměně vody ;)


copiapoa - 19/02/2016

Já nejsem bůhví jakej akvarista,hodně věcí konzultuju s Grundou,ale tohle je fakt hodně,hodně malý na skaláry,ale viděl jsem je i vmenších to je pravda.


Loosos - 21/02/2016

No rád bych to trochu zredukoval, bohužel ryby nemám kam dát. Jedině že by mi je vzali v akvaristice, tomu ale moc nevěřím :|. Taková polívka ani nevypadá dobře ideálně bych si to představoval asi takhle: 20 teter krvavých, 15 dánií, 25 razbor, 4 čichavci a nějaký ty ryby dna ...


grunda - 25/02/2016

na čichavce rovnou zapomeň, nemáš na ně dost velké akva. 3 hejna taky nejsou nic moc, hlavně ty tetry krvavé - budou ti ohryzávat dania. Ideální kombinace je dania + razbory, a něco na dno


Získejte výhody

Přidejte se na naši Facebookovou stránku a získejte slevy, informaci o nových článcích a návodech, praktické tipy, inspirace a mnoho dalšího

Přidat se můžete zde

Jsme i na INSTAGRAMU

Na náš Instagram, stejně jako na naši FB stránku, pravidelně každý den přidáváme zajímavý obsah, jako slevy, tipy, videa a mnoho dalšího. Přidejte se i na náš IG a nic Vám neunikne.

Přidat se můžete zde