🔥Osvětlení Sinkor v akci Více zde 02d 12h 08m 05s

Jsme největší eshop s akvaristikou v ČR a SK!

proudění ve 240l akváriu

V kategorii: Filtrace a pohyby vody

RedSeaDiver - 01/05/2014

Zdravím mám 240l akvárium 120*40*50 a do teď jsem neřešil proudění v akváriu až po přečtení článku zde na těchto stránkách. Mám filtr Eheim professionel 3 2075 a na zadní stěnu jsem nainstaloval po celé délce rostřikovací rampu. Filtr je v záběhu necelý týden a jede na max. 1250lh. Rampa mi čeří hladinu a v akvárku se rostlinky pěkně jemně houpou. Měl jsem vnější atomizér CO2 ale ten jsem reklamoval protože nemlžil jak měl a tak jsem si pořídil vnitřní atomizér Bazzoka CO2. Umístil jsem ho pod rostřikovací rampu. A chtěl jsem se zeptat je toto proudění dostačující nebo bych měl ještě pořídit Hydor Coralia? a jaký výkon? Díky všem za info.


danyboy77 - 04/05/2014

Ahoj ;) Omlouvam se ze jsem neodepsal driv na tvou soukromou zpravu. Ale dlouho jsem tu nebyl. Asi se u toho atomizeru sem tam objevi zmetek :( A s tim proudem. Lepsi by bylo kdyby jsi mohl na youtube hodit video jak ti to proudi. Koralia je urcite dobry pomocnik. Ten filtr ti urcite udela polovicni prutok diky naplnim ve filtru. Ale rampa ti ho zase hezky rozprostre ;) Pokud ti kytky hezky rostou tak bych to neresil.


Získejte výhody

Přidejte se na naši Facebookovou stránku a získejte slevy, informaci o nových článcích a návodech, praktické tipy, inspirace a mnoho dalšího

Přidat se můžete zde

Jsme i na INSTAGRAMU

Na náš Instagram, stejně jako na naši FB stránku, pravidelně každý den přidáváme zajímavý obsah, jako slevy, tipy, videa a mnoho dalšího. Přidejte se i na náš IG a nic Vám neunikne.

Přidat se můžete zde