🔥Osvětlení Sinkor v akci Více zde 02d 15h 30m 55s

Jsme největší eshop s akvaristikou v ČR a SK!

Projevy nedostatku živin

V kategorii: Hnojení

honzek - 22/06/2012

Ahoj, nekde, mysli ze i zde na roslinna-akvaria.cz jsem nekde zahledl tabulku s projevy roslin na nedostatek urcitych zivin. Nyni nemohu ani za Boha nic najit. Poradite mi prosim, kde hledat?

Diky

PS: Takovouto tabulku ma i umistenou i jedna holka s akva-webem, (takovy zeleny, brcalovy layout) - tento odkaz muze byt taky


arnie - 22/06/2012

https://www.rostlinna-akvaria.cz/projevy-nedostatku-zivin-u-rostlin-37
http://pmdd.mrp-cz.com/projevy-nedostatku-prvku-u-rostlin-clanek-9
snad to pomůže:)


Ardjuna - 22/06/2012

Možná se ještě můžete mrknout na následující stránky:
http://akva.wu.cz/index.php?id=rostliny, kde je o tom celkem dost informací, včetně obrázků a přehledné tabulky.


kovval - 18/07/2012

Nazdar chlapi. Všude čtu o rovnovare živin! Ale nikde jsem nenašel popsane nějake souvislosti. Hnojim EI- takže mi jakoby nejde o množstvi hnojiv mnou přidavaných, ale o vstahy a projevy mezi dostatkem/nedostatkem světla nebo CO2 vzhledem k poměru těchto přidavaných chemikalii a tak všelijak navzajem;) Doufam ,že jste mě pochopiliB)


Vladik - 19/07/2012

Nechápu co myslíš. Vždyť v článcích máš tohle všechno posané chlape. Třeba https://www.rostlinna-akvaria.cz/rozdily-mezi-metodami-estimative-index-a-pmdd-90


kovval - 19/07/2012

Ok. asi jsem to špatně napsal. zajima mě jak se projeví nadbytek popř. nedostatek světla. například. Nebo nadbytek nebo nedostatek CO2. Tak nějak :( Jo a možna to v člancich je. Ale když člověk přečte milion článku tak se mu některé souvislosti vypaří. Tak proto tady žádam o nějake indicie. :)


Gargamel - 19/07/2012

Pokud hnojíš pomocí EI, zajisti osvětlení zhruba 0,3 W/l a poroste ti všechno. Víc světla potom zrychlí růst rostlin.
V podtstatě cokoliv bude s akváriem v nepořádku - řasa, růst rostlin, tak si můžeš být jistý, že je chyba v CO2 a proudu.


Získejte výhody

Přidejte se na naši Facebookovou stránku a získejte slevy, informaci o nových článcích a návodech, praktické tipy, inspirace a mnoho dalšího

Přidat se můžete zde

Jsme i na INSTAGRAMU

Na náš Instagram, stejně jako na naši FB stránku, pravidelně každý den přidáváme zajímavý obsah, jako slevy, tipy, videa a mnoho dalšího. Přidejte se i na náš IG a nic Vám neunikne.

Přidat se můžete zde