🔥Probíhá akce Více zde 05d 14h 33m 37s

Jsme největší eshop s akvaristikou v ČR a SK!

Prodám výborné osvětlení Aquatlantis EasyLED Universal 742

V kategorii: Prodám

svobodad - 02/11/2016

Prodám úžasné rok používané úsporné a výkonné led osvětlení do akvária Aquatlantis EasyLED Universal Sladkovodní - 36 W, 742 mm, pro akvária od 80 do 110 cm, pod kterým vám porostou i ty nejnáročnější na světlo rostliny (viz moje prezentace https://rybicky.net/nadrze/23726). K tomuto osvětlení dostanete závěsný kit, který umožní zavěšení světla na dvou lankách na stropě, ovladač Aquatlantis Easy Led Control 1, pro vytváření efektu východu a západu slunce a manuální stmívač k regulaci množství světla. Vše bylo zakoupeno před rokem, takže na vše je záruka, na LED osvětlení je navíc 3 letá záruka. Vše je jako nové ve výborném stavu. Cena 3500 za vše, původní cena 6000Kč! Prodávám z důvodu stěhování do zahraničí. Mobil 608128269, email: dimasfilm@email.cz.


Získejte výhody

Přidejte se na naši Facebookovou stránku a získejte slevy, informaci o nových článcích a návodech, praktické tipy, inspirace a mnoho dalšího

Přidat se můžete zde

Jsme i na INSTAGRAMU

Na náš Instagram, stejně jako na naši FB stránku, pravidelně každý den přidáváme zajímavý obsah, jako slevy, tipy, videa a mnoho dalšího. Přidejte se i na náš IG a nic Vám neunikne.

Přidat se můžete zde