🔥Probíhá akce Více zde 05d 11h 14m 26s

Jsme největší eshop s akvaristikou v ČR a SK!

CO2 set Dennerle 500g

V kategorii: Ostatní

Ardjuna - 31/10/2012

Pokud by měl někdo zájem, tak prodám dva CO2 sety Dennerle (možno i samostatně). Jeden se skládá ze znovuplnitelné CO2 lahve (500 g) a CO2 ventilu Primus (původní cena kompletu: 3.817, -), druhý se skládá ze znovuplnitelné CO2 lahve (500 g) a CO2 ventilu Quantum (původní cena: 4.517, -). První set prodám za 2.000, - Kč a druhý za 2.500, - Kč. V případě potřeby vysvětlím, jak vše funguje. Lahve se dají po vyprázdnění znovu naplnit (obě jsou opatřené orig. pečetí, která zaručuje, že ještě nebyly použity). Zboží mohu zaslat poštou na dobírku nebo ho předat osobně v Praze. Pokud by k tomu chtěl někdo i drop checker od Dennerle a CO2 reaktor Flipper (za mírný příplatek), tak dejte vědět.


Získejte výhody

Přidejte se na naši Facebookovou stránku a získejte slevy, informaci o nových článcích a návodech, praktické tipy, inspirace a mnoho dalšího

Přidat se můžete zde

Jsme i na INSTAGRAMU

Na náš Instagram, stejně jako na naši FB stránku, pravidelně každý den přidáváme zajímavý obsah, jako slevy, tipy, videa a mnoho dalšího. Přidejte se i na náš IG a nic Vám neunikne.

Přidat se můžete zde